Back to top

El govern de Cambrils es queda sol aprovant els pressupostos

JORDI OLÀRIA GRAS

L’Ajuntament de Cambrils ha aprovat provisionalment els pressupostos municipals gràcies a la majoria absoluta de l’equip de govern. L’oposició en bloc hi ha votat en contra, i tots els grups els han recriminat la similitud amb els pressupostos del 2015, confeccionats per Convergència i Unió i Partit Popular. L’apartat de benestar social ha rebut un increment de dotació, i s’ha establert una partida destinada a la demolició del pont de la Nacional 340 i el posterior arranjament de la zona

Els pressupostos de l’Ajuntament de Cambrils han passat l’aprovació inicial gràcies, només, a la majoria absoluta de l’equip de govern. ERC, CiU i PSC n’han destacat el realisme i la prudència amb què s’han redactat.

L’oposició en bloc hi ha votat en contra, amb un argument comú: que són uns pressupostos calcats als del 2015, és a dir, els del govern anterior de PP i CiU.

EL Nou Moviment Ciutadà d’Oliver Klein ha recriminat que es presenti la proposta de pressupostos abans de fer públic el pla de mandat.

En aquest sentit, l’equip de govern ha anunciat que, properament, el faran públic i l’explicaran a la ciutadania. El Partit Popular de David Chatelain ha fet incís en la similitud entre els números del 2016 i els de l’any en curs, afegint però, queque la situació econòmica havia canviat prou com per no veure’s obligats a fer retallades.

Un dels punts atacats per forces de l’oposició és el Festival de Música de Cambrils, on s’aboca, criticava l’Assemblea de Cambrils, la mateixa quantitat que a Benestar Social. En matèria d’inversions, destaca la demolició del pont de la N-340, un projecte que ja preveia el pressupost del 2015, i que ha de culminar amb l’arranjament de la zona després de dues fases dotades amb un total d’un milió d’euros.