Back to top

Grup Romero celebra la primera edició de la seva Fira

Després de quatre anys preparant-la i havent-la de posposar, l'empresa de distribució d'alimentació a hostaleria, Grup Romero, ha presentat aquest any la primera edició de la seva fira.

Aquest dilluns i dimarts s'ha celebrat aquesta gran fira professional del sector de la restauració a FiraReus. L'esdeveniment ha comptat amb 33 expositors, on proveïdors de tota classe d'alimentació donen mostres per degustar els seus productes. També, cada hora, des de les 11 h fins a les 18 h, es fa un showcooking de la mà de professionals com Carme Ruscalleda, que fan demostracions de com cuinar el seu producte.

Volen repetir la fira

L'empresa vol donar continuïtat a la fira, ja que creuen que ha tingut una acollida molt bona tant per part de clients com de proveïdors. Un cop acabada valoraran quan tornar-la a fer i quins aspectes millorar, però estan molt contents amb aquesta primera edició i encaren les següents amb ganes.

La fira ha nascut per mostrar els seus principals proveïdors a tots els clients d'hostaleria de la Província de Tarragona i del Nord de Castelló. El director general del Grup Romero, Víctor Medina, explica que hi havia una necessitat en el sector de l'existència d'una fira com aquesta, ja que ofereixen la possibilitat als seus clients de conèixer diferents distribuïdors en poc temps.

Paraules clau:

Notícies relacionades