Back to top

Guinjoan: “El Ploms no necessita un rescat municipal”

El president del Club Natació Reus Ploms, Isidre Guinjoan, ha assegurat en declaracions a Canal Reus que l'entitat plomista no necessitaria el rescat municipal que en el seu dia va proposar la CUP.

El Ploms no necessita un rescat municipal. Així de taxatiu s'ha mostrat Isidre Guinjoan, president de l'entitat, en resposta a la proposta que va plantejar la CUP ara fa un mes.

De fet, no només assegura que el club no necessitaria aquests diners, sinó que lamenta que els cupaires no hagin parlat amb l'entitat plomista abans de sortir públicament a exposar aquesta idea.

Guinjoan es mostra obert a parlar amb l'Ajuntament per mantenir una col·laboració, però en cap cas per rescatar municipalment l'entitat. D'altra banda, el club segueix treballant per resoldre el deute existent que ronda els dos milions d'euros i consideren que van pel bon camí.

ploms

L'afectació per la COVID-19

La pandèmia ha deixat petjada a l'entitat plomista. Les inversions previstes des del març per millorar les prestacions del club es troben ajornades fins que la situació millori. El projecte, però, es manté.

A més a més, el club va patir una davallada de socis durant el confinament i l'estiu, que s'han anat recuperant durant el setembre i inicis d'octubre. El ritme d'altes s'ha tornat a frenar per la parada de les competicions per part del PROCICAT durant quinze dies.


kia

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades