Gus Ledes aconsegueix l’impossible al Santo Domingo

Contra tot pronòstic el Club de Futbol Reus Deportiu venç a l’Alcorcón, líder d’aquesta Liga123 a domicili (0-1). El migcampista portuguès ha avançat als reusencs en la primera meitat de partit gràcies a un gol de penal. La victòria permet que els roig-i-negres empatin a punts per la salvació.
Imatge del partit entre l'AD Alcorcón i el CF Reus

FOTOGRAFIA: LaLiga123

Segons les últimes informacions filtrades per mitjans del territori, a poc més de 24 hores de finalitzar el termini per ingressar una nòmina i evitar la marxa de jugadors, serà LaLiga qui facilitarà al Club de Futbol Reus Deportiu els diners necessaris per evitar una desbandada. Sense notícies de si plantilla i cos tècnic han rebut el capital als seus comptes corrents, l’equip s’ha desplaçat fins a Alcorcón amb l’objectiu d’evitar la derrota, la cinquena consecutiva. Xavi Bartolo ha apostat per Alfred, extrem, al lloc de Juan Domínguez i ha brindat la titularitat a Querol deixant a Fran Carbia a la banqueta.

El Reus ha saltat sobre el verd del Santo Domingo per plantar cara a un equip que no ha concedit cap derrota a casa, i tan sols ha encaixat un gol com a local. En els primers segons de l’encontre, els roig-i-negres, en senyal de protesta, s’ha plantat al mig del camp davant un Alcorcón que ha respectat la decisió dels visitants tocant la pilota sense traspassar el camp reusenc.

L’Alcorcón encaixa el segon gol de la temporada al Santo Domingo

La primera ocasió del partit ha estat pels madrilenys però la jugada ha quedat invalidada per fora de joc. Al minut 9, Borja Galán ho ha intentat amb un cop de cap enviant l’esfèrica desviada. La primera dels locals l'ha protagonitzat Querol, però un tir massa creuat només era el precedent del que passaria en els següents minuts. En una sacada de córner al 19, Àlfred Planas ha enviat la pilota al pal, el refús li ha caigut als peus de Linares i el xut, l’ha aturat Bellvís amb les mans. El col·legiat ha xiulat penal i Gus Ledes ha estat l’encarregat de materialitzar-lo i aconseguint l’impossible al Santo Domingo (0-1).

Amb un jugador menys, l’Alcorcón ha vist com al minut 39 Querol ha centrat una pilota que Linares no ha pogut rematar. Dos minuts més tard, Vaz ho ha intentat, però l’esfèrica ha sortit molt alta per sobre del travesser. Galán ho ha provat en el tram final de la primera meitat, però una mà de Badia ha allunyat el perill. Finalment, una falta molt perillosa de l’Alcorcón ha sortit per sobre del travesser evitant l’empat abans d’entrar al túnel de vestidors.

Resistir per vèncer

A la represa el Reus s’ha quedat sense Querol, i Juan Domínguez ha entrat al terreny de joc al minut 55. Un minut més tard, ho provaria Linares però el davanter ha enviat la pilota fora. Galán ha fet la rèplica un minut més tard, sense sort. Al 58, Juan Muñoz ha protagonitzat un tir molt perillós que Badia ha tret amb el peu, i deu minuts més tard, ell mateix ha enviat una falta directa per sobre el travesser.

El Reus ha aguantat la pressió davant la insistència de l’Alcorcón a la cerca de l’empat. Els roig-i-negres havien d’aprofitar totes les accions de perill per assegurar la gesta, i al minut 83, Olmo ha cedit a Catena un llançament de córner, però el central ha rematat desviat. Fran Carbia l’ha tinguda quatre minuts més tard després d’un contraatac però l’11 del Reus ha xutat massa creuat.

Amb un gol anul·lat a Linares en els últims segons i sense temps de més accions locals, l’Alcorcón ha vist com el Reus s’ha endut la primera victòria de la temporada del fortí madrileny per donar un bri d’esperança a la crisi que devasta al club.

Una victòria que permet als roig-i-negres marcar la salvació empatant a punts amb l'Elche CF i el CD Lugo. El Reus, de moment, se situa dinovè a la classificació amb 16 punts. La setmana vinent duel amb el Córdoba CF, dissabte a les sis de la tarda, a l'Estadi Municipal.