Back to top

The Hanfris Quartet trepitjaran Reus en un concert benèfic

La formació barcelonina pujarà a l'escenari del Teatre Fortuny el 13 d'abril.
The Hanfris Quartet trepitjaran Reus en un concert benèfic

L'Associació Concert de Reus i la Fundació Bara han organitzat un concert benèfic per lluitar contra l'exclusió social dels infants. El concert serà interpretat per The Hanfris Quartet, una formació barcelonina de cant a cappella que versiona cançons de rock & roll, jazz i bandes sonores de pel•lícules. Aquest quartet ha guanyat diversos premis de cant arreu de l'Estat espanyol i va participar en el programa "Oh Happy Day" de TV3.

Josep Maria Galofre, president de la Fundació Bara, explica de la seva entitat que "fa 35 anys que estem treballant en la tasca d'integració sobretot en adolescents i infants que estan desestructurats socialment. Nosaltres necessitem el suport de la societat per tirar endavant aquesta tasca, ja sigui en l'àmbit econòmic, de voluntariat o de difusió".

Per altra banda, Marc Moncusí, director artístic de l'Associació Concerts de Reus ha matisat dient que "assegurem al cent per cent que l'any vinent i pròximes temporades es destinaran parts de la recaptació o concerts sencers a entitats socials".

El concert benèfic tindrà lloc el 13 d'abril al Teatre Fortuny de Reus i les entrades es podran adquirir per 20 euros.