Havia d'arribar el dia

Derrota aquest cap de setmana del Reus B Cambrils. El filial roig-i-negre no perdia des del passat mes d'octubre i, curiosament, ho ha fet davant l'Almacelles, rival contra el que també van deixar escapar els tres punts a la primera volta.
Alejandro es lamentava després d'haver fallat una ocasió

Era el mes d'octubre quan el Reus B Cambrils rebia a casa l'Almacelles i, en un partit d'estira i arronsa, els roig-i-negres deixaven escapar la victòria que se n'anava cap a Lleida per la mínima.

La mateixa situació s'ha viscut aquest cap de setmana en l'escenari de la segona volta contra aquest mateix equip. Els lleidatans han estat el boxí del Reus B Cambrils trencant un total de 15 jornades sense conèixer la derrota.

Tot i disputar un gran partit, els de Lluís Albesa no han pogut treure res positiu d'aquest encontre, ja que el resultat ha estat de 3 gols a 0. Abans d'arribar al descans Òscar, en una jugada fortuïta, es feia un autogol i ja als últims minuts, els lleidatans han sentenciat l'encontre amb gols d'Hèctor al 83, i Joel, que des dels onze metres, ha posat el 3 a 0 definitiu.

El resultat fa caure automàticament als roig-i-negres fins la cinquena posició de la Primera Catalana, sent l'Almacelles l'encarregat de robar-los-hi la quarta posició.

La propera cita pels de Lluís Albesa serà el dia 5 de març a casa davant el Lleida. Una setmana de descans on els costaners hauran de treballar de valent perquè el triomf no torni cap a la terra ferma.