Back to top

Hoquei i piscina a les jornades de tecnificació de Riudoms

Una quinzena de nens participen en les jornades de tecnificació d'hoquei que organitza el Club Patí Riudoms. Dues setmanes en què reforcen les habilitats tècniques i el domini de la bola a través de diferents activitats. Una manera de divertir-se i de seguir entrenant allò que més els agrada.
Jornades de tecnificació d'hoquei a Riudoms

Patins i estic. Així passen els matins els nens i nenes de les jornades de tecnificació del Club Patí Riudoms. Els participants, que tenen entre 6 i 13 anys, reforcen les habilitats tècniques que han estat entrenant tot l'any. El campus té una duració de dues setmanes i a banda de millorar i perfeccionar la tècnica de l'hoquei, també té com a objectiu que els nens es diverteixin.

Des de dos quarts de deu fins a dos quarts de dues, els nens practiquen aquest esport a través de jocs i diverses activitats. La piscina és un imprescindible de l'estiu i per això, no hi falta a les jornades de tecnificació del Club Patí Riudoms.

Un campus que combina hoquei i diversió per millorar la tècnica però també per reforçar valors com el respecte i la companyonia.

Paraules clau: