Back to top

El Hub Foodtech organitza una jornada informativa sobre ajuts per al sector alimentari

Les ajudes van dirigides a projectes enfocats en la investigació i desenvolupament, en la innovació, en la digitalització i, sobretot, en la sostenibilitat i eficiència energètica del sector agroalimentari

El Hub Foodtech and Nutrition de REDESSA ha organitzat una jornada per difondre la utilitat dels Fons Europeus PERTE, que beneficien al sector alimentari. Amb aquesta activitat es vol acostar aquests fons a les empreses per tal que els interessats demanin ajudes pels seus projectes.

Aquestes subvencions són clau perquè permetran executar treballs d'innovació en terminis més curts. Un fet que portarà que el sector evolucioni de forma accelerada.

La segona convocatòria vol impulsar una producció agroalimentària més sostenible i es finançarà amb els fons romanents de la primera convocatòria, que va ajudar a gairebé 300 projectes de més de 200 empreses.

Les ajudes van dirigides a projectes enfocats en la investigació i desenvolupament, en la innovació, en la digitalització i, sobretot, en la sostenibilitat i eficiència energètica del sector agroalimentari. Qualsevol empresa que pretengui desenvolupar un projecte a mitjà o curt termini en alguna d'aquestes categories podria tenir cabuda en l'atorgament de les ajudes que s'ofereixen.

Paraules clau:

Notícies relacionades