El Imperials tiren d'ofici per tombar els Giants

ADRIÀ MORTE

Els Reus Imperials han aconseguit la primera victòria de la temporada en la màxima categoria estatal del futbol americà.

Els homes entrenats per Bart Iaccarino s'han imposat per 27-24 als Giants de València que arribava al partit en la mateixa situació que els reusencs, sense estrenar la casella de victòries. En la primera part els blanc-i-verds han dominat el joc establint el 13 a 10 abans del descans.

A la represa, un touchdown dels Imperials ha ampliat les distàncies 6 punts més. Tot i això, els Giants han reaccionat i han capgirat el marcador quan ja s'acostava el final del partit. En els darrers minuts, però, ha arribat la rèplica dels reusencs i amb un touchdown i una jugada de dos punts el conjunt de la capital del Baix Camp ha remuntat el partit. Un encontre que s'ha disputat a l'estadi Municipal del Reddis, des d'ara, nou estadi dels Reus Imperials.