Back to top

Increment notable de participació a l'equador de les eleccions

Reus ha registrat un 45,59% de participació fins aquest migdia, uns 12 punts més que en les eleccions de 2016 en aquesta mateixa franja horària.
Increment notable de participació a l'equador de les eleccions

Les primeres dades de participació d'aquesta jornada electoral del 28 d'abril indiquen un augment considerable en nombre de vots recollits, situant en un 45,59% els ciutadans censats que s'han apropat als seus col·legis electorals. Amb un total de 32.410 vots, s'ha incrementat la participació respecte a les eleccions de 2016 on a les dues de la tarda se situava amb una diferència de 12 punts, amb més de 23.000 vots.

En l'àmbit provincial també s'ha mantingut l'increment de participació on se situa en un 41,47% del total de les meses analitzades, augmentant amb 4,5 punts en relació a les eleccions generals de 2016. La circumscripció de Tarragona ha estat la que ha encapçalat una major participació de tot Catalunya fins al moment. 

A les 18h de la tarda s'han actualitzat les dades de participació, que a la ciutat de Reus han continuat augmentant fins arribar 62,81% del electors, 18 punts més que en les darreres eleccions, el que suposa gairebé 45.000 vots. 

Els col·legis reusencs que han acollit més participació han estat el Prat de la Riba seguit del Joan Rebull, el CEIP Misericòrdia i el General Prim.

Paraules clau:

Notícies relacionades