Back to top

Inici d'any irregular per als equips d'eSports del CF Reus

Els equips roig-i-negres de les plataformes Play Station 4, PC i Xboc han disputat les jornades 5, 6, 7 i 8 de la competició virtual del videojoc FIFA18.
resultats eSports reus

Els equips virtuals del CF Reus, representants per les plataformes Play Station 4, PC i Xbox, han tingut un començament d'any agredolç en la seva aventura al videojoc FIFA18. Aquesta darrera setmana s'han disputat les jornades 5, 6, 7 i 8 a la VFO (Virtual Footbal Organization) amb un balanç divers de resultats.

L'equip de xBox, que competeix a Primera Divisió, ha acabat la setmana amb un registre d'una victòria i tres derrotes, després d'enfrontar-se a alguns dels rivals més potents com el Philips Hue o el LeNovo Legión (a qui es va vèncer 1-3). Els homes capitanejats per Thundar 2k5 se situen a la 10a posició amb 9 punts, a 8 del descens directe i a 3 de les posicions de promoció de descens.

El conjunt de PS4 ha sumat dos punts aquesta setmana, tancant un balanç de dos empats i dues derrotes a Segona Divisió. Tot i això, l'equip capitanejat per Monobabu es manté a la part alta de la classificació, situant-se a la 6a posició amb 12 punts, a 3 del playoff d'ascens a Primera i a 7 del líder, el RCD Espanyol.

Finalment, l'equip de PC també acaba la setmana amb un balanç de dos empats i dues derrotes a Segona Divisió. D'aquesta manera, el conjunt que té a LeoMadiba de capità cau fins a la 12a posició, caient provisionalment a la zona de promoció de descens.