Back to top

Iniciada la segona fase de remodelació de la plaça Catalunya

La remodelació de la plaça Catalunya de Reus avança. La setmana passada es va iniciar la segona fase de les obres, que s'augura que s'allarguin fins al febrer. La primera fase, ja acabada, es va realitzar l'any 2015.
cartell

Les obres de la plaça Catalunya de Reus segueixen avançant. El consistori apunta a la primera quinzena del mes de febrer de 2018 com a límit per finalitzar la segona fase del projecte, que porta anys gestant-se. Els problemes relacionats amb el context econòmic i la renúncia per part de l'anterior empresa a realitzar la primera fase un cop adjudicada, ha endarrerit la culminació d'aquesta obra. Així ho destaca l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui subratlla el fet que l'empresa Elèctriques del Cadí no executés la feina malgrat l'adjudicació.

L'empresa Agrovial SA és l'encarregada de realitzar els treballs de remodelació, iniciats la setmana passada i que s'han adjudicat per 145.777,81 euros. La voluntat de l'Ajuntament de Reus és mantenir l'estil de l'entorn i donar prioritat als vianants. D'aquesta manera, s'apostarà per un paviment igual que hi ha ara a l'altra banda del carrer, a la vegada que es respectarà el pas de vehicles entre la plaça i els carrers paral·lels. Per tot plegat, s'instal·larà mobiliari urbà que seguirà les línies estètiques de la resta de carrers propers i es mantindran els bancs històrics que es troben a la plaça.

Notícies relacionades