Back to top

Itàlia: un destí prohibit

Ja són diversos els veïns del territori que s'han vist afectats pel coronavirus. A Canal Reus hem conegut el cas de diversos estudiants del Baix Camp que estaven al nord d'Itàlia.
Aeroport de Reus

Durant les últimes setmanes, Itàlia ha estat en boca de tots, des que a finals de gener es van donar a conèixer els dos primers casos de coronavirus a Europa. A hores d'ara, la xifra ha augmentat fins als 12.000 casos i més de 800 morts.

Per aquest motiu, el govern italià confinava el passat dilluns 9 de març tot el país. Un confinament que ha afectat diferents veïns del Baix Camp, entre ells, la periodista reusenca, Carla Clúa, que es trobava estudiant el Màster en Ciències Internacionals a la Universitat de Torí.

Classes via 'Skype'

Les Universitats van ser les primeres que van tancar portes i des de llavors les classes a distància via Skype s'estan convertint en la millor solució. No obstant això, són molts els estudiants afectats.

Competicions i esdeveniments, ajornats

El cas de la Carla no és l'únic. Clubs, entitats i escoles del territori ja han hagut d'ajornar competicions i viatges a Itàlia. I no només allà, sinó que des d'aquest dimecres també s'han començat a cancel·lar o ajornar la majoria d'esdeveniments de tot Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades