Back to top

Jaume Masana: "No podem parlar de crisi econòmica"

El director de CaixaBank a Catalunya ha assegurat que, tot i la desacceleració econòmica que viurem durant el 2020, no podem parlar de crisi econòmica.
El director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana, a la Cambra de Comerç de Reus.

Crisi o creixement econòmic? Aquest ha estat el tema de debat d'un nou Esmorzar Cambra, en què el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha debatut sobre les perspectives econòmiques no només en l'àmbit local, sinó també global.

En aquest sentit, Masana ha assegurat que sí que hi ha una desacceleració econòmica, però que en cap pas podem parlar de crisi econòmica.

2020: hi haurà creixement econòmic?

En aquesta mateixa línia, Masana ha destacat que les previsions fan preveure un creixement econòmic durant els pròxims mesos i al llarg de tot el 2020, malgrat que aquest serà menor que durant els últims anys.

"Hem de treballar en la internacionalització"

Tanmateix, Masana ha destacat l'augment econòmic que existeix a escala mundial i recomana als empresaris a apostar per la internacionalització.

Uns indicadors econòmics que vénen avalats per la recuperació del sector immobiliari que en els darrers mesos ha experimentat un creixement al Camp de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades