Back to top

Un joc de rol recrea l'antic funcionament de la Llotja de Reus

Una vintena d'alumnes del CFGS de Màrqueting i Publicitat de l'IES Baix Camp han participat en l'activitat que s'emmarca en el cicle #DillunsLlotja.
Joc de rol

Regatejar els preus de productes agroalimentaris a arribar a un acord. Això és el que han fet els estudiants d'aquest cicle formatiu que s'han convertit, durant una hora, a través d'un joc de rol, en compradors i productors.

D'aquesta manera, han après el funcionament de les taules de preus dels productes agroalimentaris que antigament fixaven les cotitzacions de referència per a les transaccions d'aquests productes. Unes cotitzacions que actualment se segueixen fent però de manera telemàtica.

Innova FP Projecte

L'activitat ha comptat amb l'ajuda de quatre alumnes del Grau Superior d'Assistència a la Direcció del mateix centre educatiu. Elles mateixes han preparat el joc de rol i han explicat prèviament la història que s'amaga darrere la Llotja de Reus. Aquesta activitat ha estat possible gràcies al conveni d'Innova FP Projecte que s'ha signat entre el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i el director de l'IES Baix Camp, Josep Gabriel Lluís.

Innova FP Projecte

#DillunsLlotja

L'activitat s'emmarca en el cicle #DillunsLlotja que vol recordar i posar en valor la funció d'aquest lloc tan emblemàtic de la ciutat. Aquest és el segon cop que es fa aquesta activitat ja que una quarantena d'alumnes de batxillerat del mateix institut ja van poder gaudir d'ella la setmana passada.

Joc de rol de la Llotja de Reus

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades