Back to top

Jornada de portes obertes a l'Escola Puigcerver

Tindrà lloc el dissabte 9 de març a les 11 del matí.
Escola Puigcerver

Les famílies volem trobar l’escola que més s’adapti a les nostres necessitats. I en un context de període de preinscripcions als centres educatius de casa nostra, haver d’escollir no és pas una tasca senzilla. 

L’Escola Puigcerver, que enguany celebra el seu 50è aniversari, us convida a participar de la seva jornada de portes obertes el dissabte 9 de març a les 11 del matí.  

Una escola activa, integradora i laica amb una personalitat única. Una escola verda i propera; compromesa amb l’entorn econòmic, social i ecològic de l’entorn. Per tal de fer conèixer el centre a les famílies, docents i mestres guiaran i respondran totes aquelles qüestions que els formulin en aquell jornada.  

Un escola on l’alumne pot cursar des de ben petit tots el nivells acadèmics: des de P3 fins a 2n de batxillerat, amb les modalitats científic i tecnològic, ciències socials, arts i humanitats. 

Una escola oberta que parla cinc idiomes; català, castellà i anglès des dels 3 anys, i, a partir de primària s’hi inclouen el francès i alemany.   

escola puigcerver

Visites personalitzades fins al maig  

Més enllà de la jornada de portes obertes, l’Escola Puigcerver també ofereix la possibilitat de concertar una cita amb les famílies en un dia lectiu per tal de conèixer les instal·lacions i el funcionament ordinari del centre. Fins poc abans de les matriculacions, les famílies que ho desitgin poden fer la reserva trucant al 977 756 931 o bé mitjançant un correu a secretaria@escolapuigcerver.cat