Back to top

El Jurat popular considera culpable l'acusat pel crim de Riudecanyes

El jutjat número 3 de Reus ja va decretar per l'acusat presó provisional comunicada i sense fiança quan se'l va detenir el 2018.
riudecanyes

El Jurat popular considera culpable l'acusat pel conegut com a crim de Riudecanyes, el març del 2018. Tot plegat després del judici que ha tingut lloc aquests dies a la secció quarta de l'Audiència de Tarragona. Un judici que ha servit per escoltar l'acusat d'haver matat un home en aquest municipi del Baix Camp ara fa més d'un any, i que va ser detingut poques hores després dels fets.

Al judici, l'acusat ha defensat que durant una baralla entre els dos, de forma accidental, la víctima va acabar al maleter del seu cotxe, per bé que l'home va morir després de rebre una pallissa i de ser asfixiat. Ambdós es coneixien i ja havien tingut enfrontaments previs. La víctima mantenia una relació amb l'exparella de l'acusat, que ha reiterat que no tenia cap problema amb la situació i que no tenia cap motiu per matar-lo. Ara faltarà veure la sentència del jutge. EL jurat popular no ha apreciat cap circumstància atenuant,

La Fiscalia demana 25 anys de presó per un delicte d'assassinat, perquè considera que després d'apallissar-lo i asfixiar-lo, l'acusat, en veure que la víctima encara era viva, va rematar-lo. El jutjat número 3 de Reus ja va decretar per l'acusat presó provisional comunicada i sense fiança quan se'l va detenir el 2018.