Back to top

Just: "Si els ajuts arriben a temps, les empreses se'n sortiran"

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, està convençut que el teixit empresarial podrà superar la crisi del coronavirus però reclama mesures més contundents i que els ajuts econòmics arribin ràpid. Just aposta també per, un cop superada la crisi, posar l'accent en els productes de proximitat i la sostenibilitat.
entrevista al sector empresarial de la cambra de comerç jordi just

En una entrevista a Canal Reus, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, assegura que "trobem a faltar més mesures" per fer front a la crisi del coronavirus, i apel·la als governs estatal i autonòmic a què els ajuts econòmics arribin ràpid i siguin eficaços: "està clar que la crisi "pot passar factura" i que "alguns patiran", però "si les ajudes s'agilitzen es frenarà l'impacte econòmic sobre el teixit empresarial i les empreses en sortiran reforçades".

Entre els sectors més tocats, hi situa el comerç, que genera 500 mil llocs de treball a Catalunya, la restauració i l'hosteleria.

empreses

Des de la cambra afirmen que calen mesures com moratòries en el pagament d'impostos o dels treballadors, i que el govern hauria de treballar conjuntament amb els bancs per retardar el pagament d'hipoteques o per facilitar crèdits, mesures que tenen una incidència directa en les economies domèstiques. D'aquesta manera, assegura Just, als ciutadans se'ls alleugereix la càrrega econòmica que suposa quedar-se a casa. 

Les ajudes econòmiques frenaran la recessió del sector empresarial

Just també diu que "l'impacte sobre les empreses és molt important, però ens en sortirem". És optimista i creu que encara s'hi és a temps per redreçar l'economia i minimitzar els impactes econòmics del coronaviurs. Afegeix que un cop remeti el coronavirus, "cal posar l'accent en els productes de proximitat i en la sostenibilitat".

ok

Notícies relacionades