Back to top

L'1-O clou amb una concentració multitudinària davant l'Ajuntament

Durant el seu parlament, l'alcaldessa, Camí Mendoza, va manifestar que seguirà complint totes directrius que aprovi el Govern de la Generalitat.
La concentració nocturna a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils

Amb crits de "hem votat" i "independència" més d'un centenar de persones es van concentrar davant l'Ajuntament de Cambrils per cloure la jornada del referèndum. L'acte, convocat pels partits independentistes i l'agrupació municipal de l'Assemblea Nacional de Catalunya, va començar amb els parlaments dels regidors de l'Assemblea de Cambrils, Iván Sanz, i del Nou Moviment Ciutadà, Cinta Ballesté. Seguidament, va ser la primera Tinent d'alcaldessa i regidora de Turisme, Mercè Dalmau, qui va destacar el recorregut històric des de la manifestació milionària de l'11 de setembre de 2010 fins a aquest 1 d'octubre.

Per la seva part, l'allcaldessa, Camí Mendoza, va demanar memòria per totes les persones que havien resultat ferides al llarg de la jornada i va assegurar que seguirà complint totes les directrius dictades pel Govern de la Generalitat. Una afirmació que es produïa poc abans que el president Puigdemont manifestés que portarà els resultats del referèndum al Parlament.

L'acte va acabar amb tota la massa cantant 'Els segadors' i anant a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per agrair als agents la seva actuació.

Paraules clau:

Notícies relacionades