Back to top

La 27ena Reus Blues & Jazz fusionarà els dos estils musicals

La vint-i-setena edició del Reus Blues&Jazz vol fusionar els dos estils musicals en un festival que acollirà músics reconeguts internacionalment com la Bill Evans Band o Míster Sipp
jazz

Les veus profundes, els saxos, els baixos, els cellos i les guitarres no faltaran a la vint-i-setena edició del festival Reus Blues&Jazz, que per primer any, combina els dos gèneres musicals durant onze dies en diferents espais de la ciutat com són el Centre d'Art Cal Massó, el Racó de la Palma, el pub Absenta, el Pallol o la Palma de Reus, entre d'altres.

Amb motiu de la capitalitat cultural catalana, enguany l'esdeveniment ha comptat amb un pressupost més elevat que de costum, arribant a una inversió que ronda els 40.000 euros, la meitat dels quals provenen del consistori reusenc. Aquesta injecció pressupostària ha permès que enguany es pugui comptar amb bandes americanes com la Bill Evans Band o el músic Míster Sipp, tal com destaca un dels organitzadors del festival, Josep M. Bové.

D'altra banda, en aquesta ocasió s'ha apostat per oferir no només concerts, la majoria dels quals gratuïts, sinó també classes magistrals a càrrec de músics de reconegut prestigi, com és el cas de Dean Brown. També s'inclouran sessions on es combinaran estudiants de música de la Selva del Camp i de l'Aula de Música de Tarragona, així com sessions obertes a tothom per endinsar-se en el món del blues.

La majoria d'actuacions són gratuïtes, a excepció de cinc, el preu de les quals oscil·la entre els cinc i els vint euros. Les entrades ja es poden adquirir mitjançant la seva pàgina web o bé enviant un correu electrònic.