La balança no es decanta fins la pròrroga

El Manyanet Reus Femení guanya (62-61) al Club Bàsquet Ipsi en un duel molt igualat.
Manyanet Reus Ipsi

El Manyanet Reus Femení s'ha imposat (62-61) al Club Bàsquet Ipsi en un duel molt igualat que no s'ha decidit fins a la pròrroga. Al descans, les visitants anaven guanyant 25-29. Les reusenques han fet un pas endavant i han dominat la segona part. Malgrat això, en els darrers minuts han deixat escapar l'avantatge i l'electrònic ha marcat un empat 50-50 al final del partit. Ja a la pròrroga, el Manyanet Reus Femení s'ha acabat imposant per 62-61.

El conjunt verd-i-groc ocupa la catorzena posició del grup 1 de Primera Catalana amb 21 punts, en una categoria formada per 16 equips. El proper partit de les reusenques serà d'aquí dues setmanes a la pista del Joventut Les Corts B, tercer classificat.