Back to top

La biblioteca, atapeïda de gent

Lau Noah ha desbordat totes les previsions d'assistència de públic a la Biblioteca Pere Anguera. El cicle de Biblioteques Chill Out és una iniciativa que acosta diversos músics del territori a les Biblioteques Municipals en la seva programació d'estiu.
Lau Noah Biblioteques Chill Out

Ahir, a dos quarts de set de la tarda, els assistents al Cicle Biblioteques Chill Out, van gaudir del concert íntim a càrrec de la cantautora reusenca Lau Noah. Una iniciativa inscrita en la programació d'estiu de les Biblioteques Municipals que dona a conèixer una selecció de joves promeses de la música de la comarca en un marc únic.

Lau Noah és una artista de Reus que resideix a Nova York, on creix com a cantant i també com a persona. Interpreta els seus temes en diversos idiomes: català, castellà, anglès i també en hebreu. A principis d'any va posicionar-se com la primera intèrpret en cantar en català a la ràdio pública dels Estats Units. El repertori va repassar algunes de les cançons que la cantant relaciona amb els seus referents literaris i musicals. Les seves cançons, sovint parlen d'ella, de les seves vivències però moltes de les seves cançons semblen premonicions que acaben sent realitat.

Després d'un inici de gira per Israel, Grècia, Marroc i tot l'estat, Lau Noah para a la seva ciutat natal per seguir conquistant Europa.