Back to top

La CUP critica una reunió de Pellicer amb el comitè de FCC

La CUP de Reus demanarà explicacions a l'alcalde Carles Pellicer, davant d'una suposada reunió entre el president del comitè i el secretari general de sanejament urbà de la UGT de Fomento de Construcciones y Contratas, actual empresa que gestiona la brossa de la ciutat. Els cupaires denuncien que aquesta aproximació a l'adjudicatària actual, deixa en darrer terme la resta de companyies interessades en la licitació pública del servei.
Marta Llorens, portaveu de la CUP de Reus.

La CUP de Reus inicia el curs polític sense deixar enrere la seva lluita insígnia, la relaciona amb la contractació del servei de la brossa. Segons apuntava el Diari de Tarragona, l'alcalde Carles Pellicer s'hauria reunit amb representants del comitè d'empresa de Fomento de Construcciones i Contratas. per aques motiu, la CUP demana que el batlle exposi el calendari que té planejat de cara a la licitació i li recordarà, a través d'una pregunta en el plenari de demà, que no hauria de facilitar informació que pugui afavorir una empresa que opta per a un contracte públic. La portaveu de la CUP a l'Ajuntament de Reus, Marta Llorens, ha manifestat que 'el que ens sorprèn és que en un procés on s'està dissenyant la nova licitació de la brossa, creiem convenient que el govern no s'hauria de posicionar ni dir dades a una empresa que s'ha de tornar a presentar'.

Com a partit a l'oposició també s'han mostrat crítics amb l'equip de govern i han valorat com a manca de cohesió la relació entre els dos partits majoritaris, Junts per Reus i Esquerra Republicana. Han titllat d'invisibilitzats el conjunt republicà, amb la figura de Noemí Llauradó com a vicealcaldessa. La candidatura d'unitat popular demanarà al plenari que l'equip de govern dissenyi i posi en un calendari el nou pla educatiu de la ciutat, amb transparència i trobades amb els grups. També presentaran una moció per demanar el suport del govern de cara a la iniciativa legislativa popular universitats per la rebaixa dels preus universitaris a Catalunya.

Paraules clau: