Back to top

La CUP Reus defensarà als barris el model internalitzat de recollida de brossa

El grup municipal posarà en marxa una roda de contactes amb diferents associacions de veïns que han manifestat malestar pel servei de la brossa als seus barris.

La CUP de Reus engegarà a partir de la setmana vinent una campanya de difusió pel model de recollida de la brossa internalitzada. La iniciativa té per objectiu explicar a la ciutadania la internalització d'aquest servei en matèria mediambiental, des de la perspectiva de drets laborals i econòmics i també en matèria d'impostos.

La campanya de moment anirà adreçada a associacions de veïns en resposta a les queixes públiques que algunes d'aquestes entitats han fet amb relació al servei de neteja als seus barris.

En aquest sentit, Marta Llorens, portaveu de la CUP a l'Ajuntament de Reus ha destacat que com a partit que "sempre ha fiscalitzat tot el procés d'adjudicació de recollida de residus a Reus" es veuen "amb l'obligatorietat d'intentar oferir-nos a les associacions de veïns per tal d'explicar quin pot ser aquest model d'èxit" i ha reiterat que "l'única opció per donar un bon servei és la internalització del servei de recollida de residus".

Paraules clau:

Notícies relacionades