Back to top

La Dàmaris Gelabert fa les delícies dels més petits

Ple absolut al teatre Fortuny per veure l'actuació de la Dàmaris Gelabert, un espectacle de música infantil on la cantant ha sortit a l'escenari envoltada de músics i de tres coristes. En tot moment Gelabert ha buscat la complicitat i la interacció amb el públic.
concert dàmaris gelabert

Davant un públic de poca edat, però molt exigent, la Dàmaris Gelabert, cantant, pedagoga i musicoterapeuta, ha interpretat un repertori on ha inclòs els temes que l'han convertit en el referent infantil musical per excel·lència. Cançons com el "Bon dia!", "Les vocals", "A recollir!", o "Els dies de la setmana", es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on els nens i nenes les canten i les gaudeixen.

Són cançons molt educatives, amb missatges que recorden als infants la importància de la higiene o de seure bé, o bé que els reforcen els coneixements que aprenen a l'escola. També hi ha cançons enfocades al lleure, que els motiven a jugar o a dansar, i d'altres més tranquil·les, pensades per relaxar-los o perquè s'adormin.

Per molts, aquest concert ha estat un dels primers de la seva vida, o fins i tot una excel·lent excusa per entrar, per primera vegada, al teatre Fortuny.