Back to top

La Diputació nomena la Junta de Govern del nou mandat

La Diputació de Tarragona ha presentat en línies generals el cartipàs del mandat 2019-2023 en el qual ha concretat les personalitats que conformaran la nova Junta de Govern. La presidenta de la institució, Noemí Llauradó, també ha nomenat els diputats delegats de les diferents àrees, així com els presidents de les comissions informatives.
Cartipàs Diputació de Tarragona

El nou govern de la Diputació de Tarragona va prenent forma. I és que la presidenta de la institució, Noemí Llauradó, juntament amb els seus vicepresidents, Quim Nin, Lluís Soler, Adam Tomàs i Eva Maria Mata, han presentat a grans trets el cartipàs del nou govern. Durant l'acte, s'ha definit la Junta de Govern que estarà conformada per Pere Segura, Pere Granados, Pau Ricomà, Camí Mendoza i Enric Adell, a més de la presidenta i els seus vicepresidents. La compareixença també ha donat peu a definir algunes de les línies estratègiques del nou mandat.

En el cartipàs també s'han presentat les comissions informatives permanents i especials i la delegació de competències de la Presidència a Diputats. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha estat nomenat com a diputat delegat d'Oficina Tècnica i Projecte i Obres. Per altra banda, el vicepresident primer de la institució, Quim Nin, ha presentat una sèrie de valors que volen incorporar en el nou mandat.

 La Diputació acabarà de definir el cartipàs en el proper ple que es celebrarà el divendres 2 d'agost.

Paraules clau: