Back to top

La DOP Siurana obre una parada efímera al Mercat Central

La botiga estarà oberta des d’aquest dijous 19 de desembre fins al dimarts 31 de desembre, en el mateix horari que el Mercat Central.

oli

Des d’aquest dijous i fins a final d’any, la DOP Siurana tindrà una parada al Mercat Central per promocionar l’oli, vendre’n i posar en valor el producte com a regal del territori per aquestes festes. S’hi poden adquirir els productes de 10 cooperatives de la DOP als mateixos preus promocionals que durant la Festa de l’Oli Nou.

A la parada, els mateixos productors ofereixen l’oli d’oliva verge extra de 10 cooperarives integrades al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Siurana: La Bisbal de Falset, Cabacés, Castellvell del Camp, Garcia, Montbrió del Camp, Riudecols, La Palma d'Ebre, Ulldemolins, Unió Origen i Coselva.

A la parada s’hi pot trobar oli d’oliva verge extra en dos formats: la garrafa de 5 litres, a 25 euros el litre i l’ampolla de vidre de 750 ml per regalar, a 6 euros la unitat.

En altres sectors, com el tèxtil per exemple, són freqüents les botigues efímeres, uns espais on durant pocs dies es pot trobar un determinat producte. En el cas del Mercat Central, les parades de fruita i verdura ja venen oli al llarg de l’any, però l’acord amb la DOP Siurana permet posar en valor l’oli d’oliva verge extra de proximitat i oferir-lo com una bona opció per regalar aquestes festes.

La botiga estarà oberta des d’aquest dijous 19 de desembre fins al dimarts 31 de desembre, en el mateix horari que el Mercat Central.

Per Nadal, més hores de mercat


Com cada any, els mercats amplien els horaris quan s'acosta Nadal i Cap d'Any per fer més fàcil les compres. Els dies d’obertura extraordinària són els següents:

  • El Mercat Central obre el dilluns 23 de desembre al matí i a la tarda, i els dies 24, 30 i 31 de desembre de 7:30 a 15 h.
  • El Mercat del Carrilet obre també el dilluns 23 de desembre al matí i a la tarda, i els dies 24, 30 i 31 de desembre de 7:30 a 15 h.

canalreus a telegram

Paraules clau: