Back to top

La Festa de la Primavera omplirà Reus d'activitats

La Festa de la Primavera torna a Reus amb més d'una seixantena d'activitats arreu de la ciutat. Música, degustacions i sortejos són algunes de les propostes que els més de 40 establiments participants oferiran del 29 d'abril al 5 de maig.
Cartell Festa Primavera 2019

Reus gaudirà d'una setmana plena d'activitats i propostes al carrer i als comerços locals. I és que la Festa de la Primavera arriba a la ciutat, del 29 d'abril al 5 de maig, amb més d'una seixantena de propostes. La setena edició, organitzada un any més pel Tomb de Reus, oferirà vermuts musicals, descomptes i diversos tallers, entre una gran varietat d'activitats.

El nombre d'establiments que hi participen ha augmentat respecte a l'edició anterior, arribant a 40 comerços. La Festa de la Primavera porta com a novetat el concurs de fotografia #MiraQueTinc amb el qual a través de les xarxes socials s'hi sortejaran vals regal de fins a 150 euros. Una Festa de la Primavera que vol dinamitzar el comerç de la ciutat i apropar-lo a més i més gent.

La campanya ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats. L'Institut Gabriel i Ferrater s'ha encarregat de dissenyar el cartell, fruit de l'estudiant Nerea Licoiu, que ha optat per una temàtica plena de colors i primaveral.