Back to top

La Festa Major es posa a punt

Centenars de xiquets i xiquetes han presenciat el tradicional assaig del Seguici Festiu, una darrera posada en pràctica dels balls i les danses que durant els pròxims dies es podran gaudir pels carrers de la ciutat en el marc de Sant Pere.
Assaig seguici

Puntuals, com mana la tradició, centenars de xiquets i xiquetes s'han reunit aquest divendres a La Palma de Reus per veure l'Assaig de la Festa Major. Tots els elements que participen del Seguici Festiu han realitzat el darrer assaig dels seus balls i danses, rodejats de la canalla que, expectants, aplaudien cada actuació. 

És un dels actes més concorreguts dels dies previs al Pregó. Coincideix amb els darrers dies d'escola i els més menuts no s'ho perden. El bestiari, els gegants, els balls i les danses han exposat el seu mostrari davant el somriure embadalit dels més menuts. 

És una oportunitat única de veure, de forma clara i ràpida, l'esplendor del Seguici Festiu que, durant els pròxims dies, desfilarà en diverses ocasions pels carrers del centre de la ciutat.