Back to top

La Fira de Falset es presenta a Reus a ritme de jazz

La Fira del Vi de Falset s’ha presentat aquest divendres a Reus, símbol de l’aliança entre les dues ciutats que es va establir l’any passat, quan la capital del Baix Camp en va ser la ciutat convidada. En el marc de ‘Reus Ciutat de la música 2018’, ha maridat l’acte un concert del pianista falsetà Lluís Capdevila.
La Fira de Falset es presenta a Reus a ritme de jazz

La Fira del Vi de Falset, que se celebrarà entre els dies 4 i 6 de maig, s’ha presentat aquest divendres a Reus. Enguany, en l’edició número 23, hi participaran 75 cellers, dos més que en anys anteriors. Dels vins que es podran degustar, un 60% pertany a la DOQ Priorat i un 40% a la DO Montsant. "El vi reflecteix les persones que el fan i la Fira del Vi de Falset dona l'oportunitat de conèixer-les, ja que darrere de cada stand es troben els productors, que poden explicar de primera mà per què i com fan els vins", destaca Pilar Just, presidenta de la DO Montsant.

La presentació als Jardins de la Casa Rull ha servit per reafirmar l’aliança entre les dues ciutats forjada l’any passat, quan Reus va ser la ciutat convidada a la Fira del Vi de Falset. Aquesta germanor entre la capital del Priorat i la del Baix Camp també s’ha expressat a ritme de jazz. Reus és des de fa unes setmanes Ciutat de la Música i ho ha aprofitat per donar a conèixer els vins del Priorat i del Montsant i la tapa de la DOP Siurana amb un concert del pianista falsetà Lluís Capdevila. A diferència d’altres anys, la Fira del Vi de Falset estarà oberta al públic des del mateix divendres de la inauguració a partir de les sis de la tarda.

Paraules clau:

Notícies relacionades