Back to top

La Fira de l'Avellana presenta el bombó de coca en recapte

Els productes locals i de qualitat han estat els protagonistes de la 39a. Fira de l'Avellana de Riudoms, que s'emmarca en la celebració de la Fira de Sant Llorenç, que enguany ha complert els 420 anys d'història. Entitats i comerços de la població s'han bolcat en l'esdeveniment que, en aquesta edició, ha tingut com a novetat la gastrofira.
39a fira de l'avellana de Riudoms

Durant tres dies Riudoms s'ha omplert de festa, comerç, pagesia, cultura, esport, i activitats lúdiques, en una fira que enguany ha incorporat un espai nou, la "gastrofira".

La "gastrofira" ha inclòs tallers, degustacions, taules rodones, showcookings i presentacions de productes locals i de km 0, com els bombons de xocolata de coca en recapte de nova creació, en què hi han estat treballant, durant tres o quatre mesos, tres experts de Riudoms: un xef, un forner i un pastisser.

La fira ha atret un públic molt familiar,  ja que s'han programat activitats infantils com tallers, passejades en poni o un espai dedicat al festival "Minipop", mentre que entre els visitants més tècnics hi han hagut els experts en gastronomia.

Paraules clau:

Notícies relacionades