Back to top

"La Guàrdia Urbana acaba gestionant problemes de Benestar Social"

La CUP de Reus ha denunciat la manca d'alternatives per a famílies vulnerables sense habitatge i la necessitat d'afrontar aquesta problemàtica amb un pla de treball i les propostes dels diferents grups municipals.

La PAH no és l'única que  aquest dimecres ha denunciat la problemàtica de l'habitatge a la ciutat de Reus. El grup municipal de la CUP també ho ha fet en una roda de premsa on ha criticat al govern de Reus per no afrontar aquesta situació amb un pla de treball amb la implicació de les diferents regidories competents i recalquen que "traslladar les famílies desnonades en pensions no és la solució".

El grup municipal també ha parlat sobre l'estigmatització de les persones que estan en situació d'ocupació il·legal, constatant que "la frustració esdevenen en conflicte i que l'única acció del consistori és enviar-hi la Guàrdia Urbana".

"Demanem al Govern que compti amb l'oposició"

En aquest sentit, els cupaires acusen les regidories de Benestar Social, Habitatge i Urbanisme de no tenir ben definides les competències en aquest aspecte i proposen establir reunions amb les regidores competents i els diferents portaveus per posar en comú alternatives per a la gestió de l'habitatge social de la ciutat.

sala de premsa de l'Ajuntament de Reus en la Roda de Premsa de la CUP sobre vulnerabilitat i habitatge


El grup municipal també demana al Govern que compti amb l'oposició per trobar solucions a les problemàtiques socials i que se segueixi amb la bona relació establerta amb el Pla de Reactivació Social i Econòmica constituït per l'emergència sanitària de la covid-19. 

Paraules clau:

Notícies relacionades