Back to top

La jazzista Andrea Motis reobre el Fortuny

La jazzista Andrea Motis, reobre la programació del teatre Fortuny coincidint amb el primer tram de desescalada davant la covid-19. L'actuació s'ha hagut d'avançar una hora per fer-la compatible amb el confinament nocturn, que comença a les 10 de la nit.

El teatre Fortuny ha reobert podent-ho fer al 50% d'aforament, però en la primera actuació programada pel consorci ha estat del 33%, ja que aquesta era la normativa vigent en el moment en què es van posar a la venda les localitats per veure la jazzista Andrea Motis. A més, l'actuació s'ha hagut d'avançar una hora per no coincidir amb el confinament nocturn.

Andrea Motis: jove però amb veterania dalt dels escenaris

Un públic fidel, que esperava amb ganes l'actuació de la coneguda trompetista, saxofonista i cantant de jazz Andrea Motis, ha celebrat poder retornar al teatre. Tot i els condicionants marcats per la pandèmia, com són les limitacions d'aforament o d'horari, no han estat un impediment perquè el públic pogués gaudir de la professionalitat, passió i senzillesa que transmet la jove cantant i instrumentista.
La jazzista, amb ganes de tornar a pujar als escenaris, ha agraït l'assistència del públic i la valentia dels programadors per tirar endavant en uns temps tant difícils.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades