Back to top

La jugadora del CF Reus Deportiu femení, preseleccionada pel Mundial Sub-17

El CF Reus Deportiu ha rebut un comunicat de la Federació Espanyola de Futbol en la que ha preseleccionat la davantera de l’equip cadet – Juvenil del CF Reus Deportiu, Ariadna Franch pel mundial Sub 17 que disputarà Espanya a Costarica. La llista definitiva es coneixerà setmanes abans a la cita mundialista.

La davantera de l’equip cadet – juvenil del CF Reus Deportiu femení, Ariadna Franch ha rebut una notificació de la Fedaració Espanyola de Futbol com a possible seleccionada pel Mundial Sub-17 que es disputarà al març a Costa Rica.

La jugadora roig-i-negre, de tan sols 16 anys, després de jugar a la selecció catalana els últims dos anys a un bon nivell ja va ser convocada aquest setembre per una concentració amb la selecció sub-17 estatal per preparar el mundial. Una gran sorpresa, com relata la mateixa jugadora.

En aquesta concentració va poder gaudir de les instal•lacions de la selecció a la ciutat del fútbol de Las Rozas, a Madrid, amb tres entrenaments i un partit contra l’Atlètic de Madrid. Una experiència única que es podria repetir de cara a la seva possible selecció pel mundial.

Una satisfacció per l’equip reusenc. L’Ariadna parla d’una lesió que va patir abans de les vacances nadalenques. En un encontre de lliga contra l’Estartit, la davantera del Reus va xocar contra una futbolista de l’equip rival, perdent la noció del lloc i part de la memòria de forma momentània, fins i tot sense conèixer els seus familiars i companyes i amb problemes lleus de visió.

Després de proves neurològiques i una recuperació satisfactòria, Ara l’Ariadna ja torna a trepitjar gespa i tornant a ser important pel seu equip. Ja torna a ser ella mateixa, I ja suma 13 gols en 13 encontres, amb un gol per partit en la Primera divisió juvenil-cadet, on s’enfronta als millors equips de Catalunya, com El Barça, L’Espanyol o el San Gabriel.

L’únic objectiu de Franch és seguir millorant, sense pensar en la possibilitat del Mundial. Gran part del mèrit dels seus gols el te el seu equip, posicionat a la part alta de la classificació amb un còctel de jugadores molt joves, entre infantils, cadets i juvenils, que estan meravellant Reus amb un futbol tècnic i de toc.