Back to top

La llegenda de la natació paralímpica, Enhamed, visita l'Arce

El nedador, quatre vegades campió paralímpic, Enhamed Enhamed, ha visitat els alumnes de secundària de l'Escola Arce de Reus. L'esportista de natació adaptada i coach motivacional ha explicat als espectadors la importància de l'esforç i la constància en els reptes de la vida i els ha motivat a aconseguir els seus objectius.
Enhamed Enhamed visita l'escola Arce

Amb nervis i curiositat, els alumnes de secundària de l'Escola Arce de Reus han rebut a Enhamed Enhamed, nedador paralímpic que ha aconseguit quatre medalles d'or en els jocs Paralímpics de Pequín 2008. Considerat el millor nedador paralímpic de la història, l'Enhamed ha explicat als estudiants les dificultats que ha hagut de superar al llarg de la seva vida a causa de la ceguesa i com aquesta l'ha impulsat a aconseguir tots els seus objectius.

Una xerrada motivacional amb la qual Enhamed ha volgut subratllar el poder de la constància a l'hora d'assolir nous reptes i ha encoratjat als alumnes a no rendir-se mai i lluitar per arribar a les metes que cadascú es proposi. La visita del nedador, també conegut per ser el primer atleta cec en finalitzar un Ironman, ha conscienciat als alumnes de l'escola Arce que l'han escoltat atentament durant tota la xerrada.

Paraules clau: