Back to top

La lliga europea passa per la pista del Cerceda

SILVIA ANDREO

Jepi Selva es perdrà el que queda de temporada

El Reus Deportiu d’hoquei encara el tram final de l’Oklliga i es juga totes les opcions per disputar la lliga europea la propera temporada. Els roig-i-negres volen lligar la quarta plaça, que ara està sota el seu poder i tot passa per guanyar al Cerceda.

Els reusencs visitaran diumenge a dos quarts d’una del migdia una de les pistes més complicades ja que els gallecs només han perdut un partit com a locals.

Recta final de l’Oklliga i el Reus Deporrtiu no pot fallar si vol aconseguir el quart lloc, l’últim que dóna accés a disputar lliga europea la propera temporada. Els roig-i-negres encaren les darreres quatre jornades contra Cerceda, Liceo, Vic i noia i s’enfrontaran a 3 dels 6 primers classificats.
Els d’Alejandro Domínguez visiten una pista molt difícil. El Cerceda només ha perdut a casa contra el Barça.

Els gallecs són sisens i estan a 4 punts del Reus. Precisament l’assignatura pendent dels roig-i-negres és guanyar lluny del Palau, ara és moment de capgirar la situació. Els reusencs viatjaran a Galicia sense Jepi Selva.
El jugador haurà de passar per quiròfan per operar-se d’una fractura al dit de la mà esquerra i es perdrà el que resta de campionat. Alejandro Domínguez es queda sense una de les peces claus de l’equip.

En aquest tram final de campionat, el Reus també ha de disputarla Final Four de la Copa CERS, de la que ja es coneixen horaris. Els roig-i-negres jugaran el dissabte 25 d’abril a les 6 de la tarda contra el Barcelos portugués i la final es disputarà el diumenge a dos quarts de nou del vespre.