La manca d'encert condemna el CF Reus

Els roig-i-negres perden (1-0) al camp del Numància després d'un gol en pròpia porteria d'Àlex Carbonell. Els reusencs no han tingut profunditat en els metres finals i han perdonat dues clares ocasions.
crònica numancia reus

Fotografia: LaLiga

El Club de Futbol Reus Deportiu no ha aconseguit treure un resultat positiu de l'estadi del Numancia. Els roig-i-negres han perdut (1-0) després d'un gol en pròpia porteria d'Àlex Carbonell. El duel davant el conjunt de Soria ha estat totalment igualat. El conjunt d'Aritz López Garai ha gaudit de la circulació de la pilota però li ha mancat profunditat en els metres finals.

El Numancia ha sortit decidit a tenir la iniciativa del partit però s'ha trobat davant un CF Reus molt ben plantat sobre la gespa de Los Pajaritos. L'estadi local no s'ha vist afectat gens ni mica per la forta nevada patida ja que els operaris sorians han aconseguit treure tota la neu. D'aquesta manera, la pilota no ha tingut problemes per circular amb còmoditat.

L'equip d'Aritz López Garai s'ha mantingut pacient, treballant cada jugada. Gus Ledes ha estat el primer en avisar amb un xut llunyà al minut 7 de partit. Els roig-i-negres han tractat de tu a tu al Numancia i tot i la voluntat dels locals, la igualtat s'ha mantingut durant tota la primera part. Això sí, l'equip de Joseba Arrasate ha estat qui ha tingut les accions més perilloses.

El local Íñigo Pérez ha provat un xut des de la frontal de l'àrea i l'esfèric ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria d'Edgar Badia. Poc abans del descans, Álex Menéndez ha obrat una gran acció defensiva per evitar la rematada de Pere Milla. Per part dels roig-i-negres, Vítor Silva ha estat un dels homes més destacats fent circular la pilota des d'una banda a l'altra. En atac, els reusencs han buscat per alt a Máyor però sense sort. En línies generals, bon treball defensiu però sense profunditat en l'atac.

A la represa, el local Dani Calvo ha avisat al 46' amb una rematada de cap que ha sortit per sobre del travesser. El Numancia ho ha continuat intentant i per mala fortuna del CF Reus s'ha trobat amb el gol. Àlex Carbonell ha desviat amb la bota la trajectòria de la pilota en un xut de Manu del Moral i la pilota ha acabat entrant dins la porteria. El Numancia ha aconseguit obrir la llauna i encarrilar el guió del partit.

Els homes d'Aritz López Garai s'han vist obligats a donar un pas endavant. Xavi Bartolo, que ha dirigit el CF Reus per tercer partit consecutiu, ha donat entrada a David Haro i Edgar Hernández per Cámara i Carbonell. Un canvi ofensiu per col·locar dos davanters en atac i formar un doble pivot amb Gus Ledes i Vítor. La fòrmula ha funcionat ja que els roig-i-negres s'han trobat més còmodes i han començat a atacar amb perill.

Al minut 72' David Haro ha perdonat el gol de l'empat. L'extrem s'ha plantat sol dins l'àrea petita i el seu xut ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria local. A mesura que han avançat els minuts, el Numancia ha aconseguit adormir el partit. Els locals han estat a punt de marcar el segon gol però Íñiguez, Badia i el pal ho han evitat. Els reusencs s'han bolcat a l'atac en els darrers minuts però sense fortuna.

El CF Reus se situa, provisionalment, a la setzena posició de Segona Divisió amb 30 punts, tres per sobre de les posicions de descens. Els roig-i-negres resten pendents del que faci el Barça B, quart per la cua, al camp del Córdoba. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 11 de febrer a les 18:00 hores a l'Estadi Municipal davant el Lorca, cuer de la classificació.

La fitxa del partit

CD Numancia: Aitor Fernández, Saúl (Ripa 83'), Dani Calvo, Íñigo Pérez, Manu, Pere Milla, C.Gutiérrez, Medina, Guillermo (Escassi 74'), Mateu i Diamanka (Larrea 86')

CF Reus: Edgar Badia, Menéndez, Atienza, Íñiguez, Campins, Carbonell (Edgar Hernández 67'), Gus Ledes (Borja Fernández 83'), Vítor Silva, Cámara (Haro 67'), Fran Carbia i Máyor

Targetes: pel local Dani Calvo (88') i pel visitant Máyor (26')

Gols: 1-0 Àlex Carbonell pp (54')

Incidències: partit corresponent la jornada número 25 de Segona Divisió, partit disputat a l'estadi de Los Pajaritos