Back to top

La millora de les parades d'autobús troben consens a Cambrils

Millorar l'accessibilitat de les marquesines de les parades d'autobús cambrilenques. Aquesta és la proposta que ha aconseguit màxim consens a la sala de plens de Cambrils aquest octubre. Tant l'oposició com l'equip de govern han acordat treballar per aconseguir aquest objectiu a través d'un estudi que determini l'estat d'aquests espais.
bus

A Cambrils existeixen quatre zones per on hi passa l'autobús. Això es tradueix en 103 parades de transport públic. L'estat en què es troben ha suscitat una moció al darrer plenari del mes d'octubre, que s'ha presentat de la mà de l'Assemblea de Cambrils. Es tracta d'una proposta que vol impulsar un estudi que ajudi a determinar les mancances d'aquests espais.

Més enllà de l'estudi, la proposta de resolució vol habilitar una partida pressupostària dels comptes municipals de l'any vinent per poder dur a terme aquest repàs. Una moció que ha trobat el suport no només del conjunt de l'oposició, sinó també per part de l'equip de govern.

Pel que fa a l'horari de les línies d'autobusos o les marquesines, el ple ha coincidit en reivindicar una millora a les institucions competents.