Back to top

La mostra d'art ceràmic, enguany amb caire solidari

La Llotja acull aquests dies l'exposició biennal d'art ceràmic. La mostra està formada per diverses obres realitzades pels alumnes del taller de Sandra Ovejas basat en aquesta disciplina plàstica. Els visitants també tenen l'oportunitat de comprar algunes de les obres que els autors han cedit per recollir fons per la Lliga contra el Càncer.
La mostra d'art ceràmic, enguany amb caire solidari.

Obres fetes amb fang o de ceràmica, funcionals o purament decoratives. Són les figures que els alumnes del Taller d'Art Ceràmic han realitzat en els dos últims cursos i que estan exposades a la Llotja. L'objectiu és mostrar el què aquests autors amateurs saben fer amb aquesta disciplina que cada vegada té més adeptes. Tot i que l'art ceràmic no es sol veure a nivell de mostra, el taller de Sandra Ovejas té prop d'una quarantena d'alumnes de totes les edats, des de 8 o 9 anys fins a persones d'avançada edat.

Sandra Ovejas ha destacat que "cada any treballem un artista i enguany presentem Mondrial i Van Gogh, s'ho van passar molt bé fent les tauletes i cadiretes de l'habitació".

L'exposició se celebra cada dos anys i com a novetat d'aquesta edició, l'esdeveniment ha dedicat una part a la vessant més solidaria. Els autors han cedit algunes de les seves obres per recaptar fons a favor de la Lliga Contra el Càncer i que es poden comprar durant els dies de l'exposició a la mateixa Llotja.

La ceramista ha afegit que "És un art que uneix el cos amb la ment. Has d'estar molt pendent de la peça que fas perquè treballes amb les mans i has d'estar molt concentrat i no pensar en res més".

L'exposició es pot visitar fins al proper 28 de novembre.

Notícies relacionades