Back to top

La nit de les garnatxes: nit d'estrelles

El Celler de Capçanes ha presentat aquest matí l'edició d'enguany de "La nit de les garnatxes". Els restaurants Rincón de Diego i Can Bosch han cuinat diverses tapes de les quals quatre seran les escollides per maridar els quatre vins de la vinícola del Priorat.
Presentació Nit de les garnatxes 2019

Remolatxa, ànec, formatge, poma, ... són alguns dels ingredients pels que aposten els xefs dels restaurants Rincón de Diego i Can Bosch per maridar amb els vins del Celler de Capçanes a l'edició d'aquest any de "La nit de les garnatxes". Diversos experts del món del vi i periodistes especialitzats han escollit aquest matí les quatre tapes que mariden amb els vins que seran degustats a l'esdeveniment.

"La nit de les garnatxes 2019" se celebrarà el proper 3 de maig. Una nit màgica en la què els assistents gaudiran de cuina d'estrelles Michelin, vi de garnatxa de quatre terrenys diferents típics del Priorat i de la música del Gerard Quintana. D'aquesta manera el Celler de Capçanes consolida aquesta vetllada que ja compta amb 13 edicions.

El preu de la reserva és de 35 euros i té un aforament limitat de 1000 persones.