Back to top

La PAH exigeix mesures urgents d'habitatge als partits

La PAH reclama acabar amb els pisos buits que pertanyen a bancs i poder-los cedir a persones que no tenen sostre. Unes exigències que segons ells, qualsevol candidat ha d'incloure al seu programa electoral.
La PAH exigeix mesures urgents d'habitatge als partits de cara a les eleccions

La PAH entra en campanya. Sota aquest eslògan, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca vol exigir que el dret a l'habitatge i les mesures entorn dels desnonaments s'incloguin als programes electorals dels candidats. Uns drets que, segons la plataforma, tots els partits estan vulnerant. "Farem veure als partits polítics que la PAH està darrere d'ells per fer-los escoltar a la ciutadania, vist que no ho fan", explica una de les membres de la PAH de Reus, Sandra Casanova. "Estan tapiant cases i no donen una altra opció que no sigui donar puntades de peu i entrar als habitatges", diu Casanova.

La PAH exigeix la creació d'un parc públic d'habitatge i que es respecti la llei 24/2015 sobre mesures per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica. Unes necessitats que a Reus no estan cobertes. "L'ajuntament no té taula d'emergència, i durant aquests quatre anys els problemes d'habitatge de Reus s'han agreujat", diu.

Paraules clau: