La plaça de la Llibertat tornarà a omplir-se d'oli aquest cap de setmana
3.000 racions d'esmorzar. És la previsió que s'estima que es repartiran aquest dissabte en el marc de la 21ena Fira de l'Oli DOP Siurana. La plaça de la Llibertat repeteix com a escenari per a 18 productors d'oli del territori, que buscaran posar l'accent en aquest or líquid a partir dels diferents agents de la societat.
Així, alguns dels actes més destacats són la degustació de l'oli nou en 16 restaurants, una jornada tècnica, tastos d'olis comentats i el tradicional esmorzar d'oli nou. D'altra banda, aquestes dues jornades busquen canviar el xip dels restauradors, perquè donin importància a l'oli.
Entre les novetats que s'inclouen en aquesta edició, s'hi troba els rasca-rasca amb premis segurs en les compres de 5 litres d'oli i el showcooking a càrrec del xef Pep Nogué que tindrà lloc dissabte a la tarda.