Back to top

La poesia com a sinònim de vida

Els avis i àvies de l'EspaiCaixa de Reus reobren la gira 'Entre versos i Marsillach'. Un projecte d'arts escèniques portat a terme per l'obra social 'La Caixa' en què 10 persones del Programa Persones Gran recitaran alguns dels poemes d'Adolfo Massillach. Una posada en escena que no la faran sols, sinó que els acompanyarà la filla del poeta, Blanca Marsillach.
La poesia com a sinònim de vida

Després d'actuar per 30 ciutats espanyoles, l'obra social La Caixa, juntament amb l'actriu Blanca Marsillach, reobren la gira 'Entre versos i Marsillach' a Tarragona. Una actuació en què 11 persones grans de l'EspaiCaixa de Reus interpretaran diferents poemes d'autors del Segle d'Or.

Un projecte amb què es vol promocionar la participació social de la gent gran a través del teatre, així com ajudar a les seves competències i habilitats. Una iniciativa que neix de la voluntat de la filla del poeta, Blanca Marsillach, d'actuar al costat del seu pare. Per aquest motiu, Marsillach actuarà al costat dels actors i actrius de l'EspaiCaixa de Reus, amb una imatge virtual del seu pare.

Més de 300 persones ja han participat en aquesta iniciativa, fent seus els diferents poemes d''Entre versos i Marsillach'. Avui serà el torn dels actors de l'EspaiCaixa de Reus, els quals actuaran a l'auditori del CaixaForum de Tarragona a les 6 de la tarda.