La Primera Catalana, a tocar

Victòria treballada del Reddis contra el Tortosa (1-3). Tres punts que fan que els de Marc Carrasco puguin pujar de categoria aquesta mateixa setmana.

El Club de Futbol Reddis ha fet una passada de gegant per aconseguir l'ascens a la Primera Catalana. Els de Marc Carrasco van sumar tres punts importants en la seva visita al camp del Tortosa. Els del Baix Ebre es van avançar en el marcador al minut 16 de partit, amb un gol de Keonwoo Kim.

Els roigs-i-negres van reaccionar, i abans del descans, van forçar l'empat gràcies a un gol d'Erik González. A la represa, Xavi Jaime al minut 65 i Jordi Estivill al 81, van confirmar la victòria dels ganxets, que d'aquesta manera, tenen la promoció de categoria a tocar.

L'ascens pot arribar diumenge

Si aquest cap de setmana el Tortosa empata o perd contra el Cambrils i el Reddis guanya a la Canonja, els de Marc Carrasco assolirien l'ascens. Si el Tortosa guanya, els reusencs hauran d'esperar una setmana més. En ambdós casos, la promoció s'aconseguiria a l'Estadi Municipal, davant de l'afició local.