La primera de l'any es resisteix

El Club de Futbol Reddis continua sense conèixer la victòria aquest 2017. El conjunt reusenc ha perdut 1 a 2 contra el Cambrils Unió, el derbi del Baix Camp del grup 6 de Segona Catalana.
reddis cambrils unió

El Reddis no aconsegueix frenar la ratxa negativa de resultats que acumula en les darreres jornades. El conjunt reusenc ha perdut 3 dels darrers 5 partits. Aquest cap de setmana ha encaixat una nova derrota. En aquest cas, en mans del Cambrils Unió. El primer en avançar-se han estat els cambrilencs amb un gol de Samuel Garcia de penal al minut 23.

Amb aquest resultat s'ha anat al descans i no ha estat fins al final quan s'han vist la resta del gols. Erik González al 83 s'ha encarregat de posar el 0 a 2 i Joel Marigot ha fet el gol de l'honor reusenc un minut després. Amb aquest resultat el Reddis cau a la vuitena posició amb 29 punts. Diumenge vinent el conjunt reusenc visitarà el camp del Batea, situat a la zona de descens del grup 6 de Segona Catalana.