Back to top

La Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus vol fer Les Tres Gràcies virtualment

A causa de les mesures imposades pel Govern Espanyol, la Setmana Santa a Reus no se celebrarà tal com la coneixem actualment, però l'entitat segueix buscant maneres de fer arribar Les Tres Gràcies a tots els reusencs.
Imatge del Sant Crist de la Sang

La Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus ha anunciat que actes tradicionals de la Setmana Santa a la capital del Baix Camp com són Les Tres Gràcies o la Processó del Sant Enterrament no es podran celebrar de la manera tradicional.

En un comunicat oficial, l'entitat ha anunciat la seva suspensió, però no es rendeixen en seguir buscant alternatives per apropar a la gent una tradició que va més enllà del culte religiós.

L'Ajuntament de Reus els ha comunicat la impossibilitat de celebrar i retransmetre Les Tres Gràcies, l'acte més rellevant d'aquests dies, a porta tancada, al·legant que no encaixa en cap excepció contemplada dins l'estat d'alarma.

Així i tot, la Puríssima Sang de Reus continua en la cerca de nous escenaris. Ho explica Francesc Pardo, clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus:

"La nostra idea seria fer una pregària virtual, però si la situació empitjorés, tenim preparades unes imatges gravades del Sant Crist, que penjaríem a Internet en el moment de la pregària".

Tot i que l'església no s'ha mostrat mai partidària a utilitzar les noves tecnologies, sí que ho fa la Reial Congregació de la Puríssima Sang, qui al·lega que, enguany, més que mai, és necessari que els devots s'adrecin al Sant Crist de la Sang per demanar salut.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades