Back to top

La revetlla de Sant Joan, entre les platges que s'obren i les que no

No totes les platges del territori obren aquesta nit, com és el cas de les cales de Miami Platja, mentre que d'altres sí, com per exemple Cambrils, que sí permet l'accés a la sorra per celebrar Sant Joan de forma familiar i particular.
platja

Un reforç policial a Cambrils permetrà que aquest sigui un dels pocs municipis del Camp de Tarragona que permeti l'accés a les platges la nit de Sant Joan. Segons el govern local, el patrullatge es doblarà durant aquesta jornada, tant pel passeig marítim com per la sorra, si és necessari.

Malgrat que s'hi podrà accedir, les fogueres estaran prohibides. Els arguments que utilitzen per justificar l'obertura de les platges són les següents.

Altres municipis, com és el cas de Mont-roig del Camp, han prohibit l'accés de la població a la platja. Amb la voluntat de promoure la celebració als establiments o als domicilis privats, el consistori dóna un vot de confiança a la ciutadania i alhora, apostarà per l'emissió d'una sessió dj a través de les xarxes socials del consistori.

Paral·lelament, les cales de Miami Platja seguiran tancades fins que s'acabin les tasques de manteniment i recuperació d'accessos. En el cas de Sant Joan, altres municipis que sí permetran celebrar la nit més curta de l'any a la platja són Vila-seca, Salou i l'Hospitalet de l'Infant.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades