Back to top

A per la segona victòria

El CF Reus Deportiu es prepara per la visita a camp de l’Hospitalet, amb la moral reforçada després d’aconseguir la primera victòria de la temporada la passada setmana contra el Sant Andreu. L’entrenador Emili Vicente reconeix la importància d’aquest encontre davant d’un Hospitalet que acumula tres derrota si un empat en les últimes 4 jornades.

Tot i així, Vicente avisa dels perills del contrincant. Una de les claus del triomf contra el Sant Andreu va ser mantenir la solidesa defensiva exhibida pels roig i negres, per acabar el xoc amb la porteria a 0. En aquesta línia, el tècnic expressa que l’objectiu és fer un bon treball defensiu per obtenir un bon resultat.

L’equip reusenc no podrà comptar amb Eizaguirre ni Carlos Quesada per lesió. Ferran Asensio, amb molèsties al genoll, i Negredo i Cuéllar amb els coneguts problemes musculars, seran dubte fins a última hora per jugar. Un encontre que podria donar confiança per que els roig i negres aixequin la mirada cap a posicions més nobles de la classificació.