Back to top

La Terrasseta de Preixens presenta el seu nou disc a Reus

Els lleidatans “La Terrasseta de Preixens” actuen aquest dijous a l’Absenta de Reus. Un concert amb el qual presenten el seu segon disc, “Rapinyaires”, que han publicat després d’una campanya de micromecenatge. En els últims dies, unes 1.500 persones ja se l’han descarregat des de la seva pàgina web.

“La Terrasseta de Preixens” es passeja pels escenaris des del 2006, i al 2011 van publicar el seu primer disc, “El gran desgraciat”. Al 2012 van guanyar el concurs “Engresca’t” de la Telecogresca, fet que els va permetre gravar 5 nous temes. Però veient que per un segon disc en necessitaven més, van engegar una campanya de micromecenatge a través de Verkami. Una iniciativa que els va permetre obtenir més de 6MIL euros gràcies a les aportacions de 159 mecenes, que a canvi van aconseguir diverses recompenses.

Ara ja fa 15 dies que “Rapinyaires”, el seu segon disc, es pot descarregar a la seva pàgina web, i unes 1.500 persones ja ho han fet. Un àlbum amb 13 temes que segueix la línia del primer, amb molta varietat musical, i que compta amb col·laboracions de luxe. 

La cita per conèixer en directe, i a Reus, aquest nou disc de “La Terrasseta de Preixens”, “Rapinyaires”, és aquest dijous a les 10 de la nit a l’Absenta. Es tracta del seu primer concert a la ciutat.