Back to top

La UFEC demandarà les restriccions de l'esport al TSJC

L'esport és un dels sectors que es veu més afectat amb les noves mesures del govern català. Per aquest motiu, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya demandarà la decisió de tancar l'esport al TSJC.

"És una decisió injusta i ens condemna a la mort". Així de contundents es mostren des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. La UFEC demandarà la decisió presa pel govern català al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja que consideren que amb les noves mesures, l'esport català tindrà un índex de pràctica i d'èxits esportius similars als dels anys vuitanta. També denuncien que Catalunya és una de les poques comunitats autònomes que ha aturat l'esport.

Asseguren que les indemnitzacions de 15 milions d'euros que s'han anunciat són insuficients, perquè aquest tancament comportarà unes pèrdues de 70 milions d'euros pel sector. Des de la UFEC insisteixen que la pràctica esportiva és segura.

Temps mort a l'estat

La UFEC va presentar un manifest el passat novembre sota el lema "l'esport és un servei essencial i som part de la solució". Entre els particulars, les entitats esportives i les empreses, ja sumen més de 82.600 adhesions, de les quals més de mig miler s'han recollit en les últimes hores, arran de la decisió del govern català de tancar l'esport una vegada més.

Paraules clau:

Notícies relacionades